Snittar och bubbel

Jag älskar snittar och bubbel. Festligt, gott och härligt. För mig är det viktigt att de har rätt storlek. Jag vill helst kunna mula in dem i ett svep. Inte bita av för två tuggor. Oftast har man ju ena handen full av ett glas med bubbel och den andra för servett och snitt. Dessutom förväntas man kunna hälsa på och prata med folk under tiden. Nä, snabbt in och sprida smakpaletten över hela munnen. Så man är redo för socialisering och påfyllda av snittar och bubbel.

För en tid sedan var jag på ett 50-årsfest där jag även blivit tillfrågad att fixa lite snittar. Perfekt! Fria händer att få göra dem och dessutom få skåla i bubbel och till det få äta dem.
Det skulle finnas både för dem som äter kött och fisk men också för vegetarianer.

Jag valde att göra fyra olika varianter. Basen jag valde för de olika blev lax, paté och anka, mozzarella med tomat och avslutande getost och äpple.
Måste nog ändå säga att mina favoriter ändå blev det två första.