Chèvre- och äppelsnittar

Bottnar med härligt spröda och frasiga Crostini. Breder på Chèvreblandningen som har en grovgräng. Jag har med kanten från osten i blandningen. Dels för grängen men inte minst för smaken. På detta placerar jag en fint generös sked av äpple- och avokadoröra. Det syrliga äpplet ger en så fin kontrast och ackompanjerar osten så härligt.
I mitt tycke är färsk timjan en fin smakkombo till både äpple och avokado. Den funkar även strålande bra till getosten.
Oxalisen, eller harsyran, på toppen är både vacker och ger en fin smak. Efter som jag hade dillolja på plats sirlar jag lite av den över snitten. Mina inlagda fläderblommor som står kvar hemma i kylen hade funkar härligt till både äpplet och framförallt till getosten.

chevre och äpplesnittar, wallworkGrund
Crostini
Chèvre- och crème fraîcheblandning

Röra
Syrliga gröna äpplen – Skurna i fina tärningar
Avocado
Salt
Chili flakes

Topping
Färsk timjan
Oxalis, Röd harsyra
Mild dillolja alt. inlagda fläderblommor